-
Szyby Nord Glass
Siema,
Jak oceniacie szyby Nord Glass (same szyby, nie chodzi o jakosc uslugi). Pytam, bo moge z ubezpieczenia wymienic przod (porysowany bardzo) i tyl (peknieta uszczelka) ale w ramach ubezpieczenia przysluguje mi tylko nord glass i chce wiedziec czy to warte swieczki czy lepiej kupic dobra uzywke. Dzieki za opinie, pozdrawiam.
-
Szyby Nord Glass
Ja wymieniałem w 2010 r z ubezpieczenia w zakładzie Nord Glass szyby tej tez firmy. Do dziś pięknie, zero jakichkolwiek problemów. Zrobili w 2 godziny szybko sucho i profesjonalnie. Robiłem w Poznaniu. Używki z daleka ! Skoro masz z ubezpieczenia to nad czym się zastanawiasz. Każda nowa będzie 100 x lepsza. Uzywka porysowana, wypiaskowana. Ja pamietam jak miałem nowa to wydawało mi się ze jeżdżę bez szyby. Wziąłem sobie z paskiem przeciwsłonecznym. Najdroższa:)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Zieloo007 na Ciebie zawsze mozna liczyc :) Jedyne czego wymagaja ode mnie to 100zl wkladu wlasnego (50zl od szyby). Widze zatem, ze bede szedl w ten kierunek :D
-
Szyby Nord Glass
Skoro masz tak w warunkach ubezpieczenia to musisz dopłacić. Dlatego warto zawsze brać AC bez wkładu. Bo cwane ubezpieczalnie często zastrzegają ze wkład własny jest do kwoty np 500 zł.
-
nie no stowke to i tak poswiece - wiecej kasy kosztowaloby na wlasna reke wstawianie uzywek albo bawienie sie w polerowanie szyby. I tak jestem na raize zadowolony, bo kontakt po zgloszeniu i termin na wymiane byl natychmiastowy.
-
Nordglass jest spoko. Robią szybko i sama szyba bardzo OK.
-
Masz 2 opcje: wykładasz kasę a ubezpieczyciel Tobie zwraca lub robota bezgotówkowa. Ja wybrałem wyjście pierwsze dlatego mogłem pozwolić sobie na najdroższa. Nord Glass wystawił fakturę a ubezpieczyciel zwrócił mi na konto kasę w ciągu kilku dni.
-
Witam. W swojej 147 tez robilem w NordGlass w Kielcach. Sama usluga ok. Wiadomo kazdy serwis inny. Czysto i nie cieklo. Zlozyli na starej uszczelce. Sama szyba tez wporzadku. Polecam i cena dosyc niska.