Cześć, właśnie złożyłem zamówienie na AR Stelvio FE. To była miłość od pierwszych 100 metrów:) wcześniej Volvo xc60, toyota Land Cruiser wiec będę wobec niej wymagający, ale wciąż zakochany ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Cześć, właśnie złożyłem zamówienie na AR Stelvio FE. To była miłość od pierwszych 100 metrów:) wcześniej Volvo xc60, toyota Land Cruiser wiec będę wobec niej wymagający, ale wciąż zakochany ;)
Witaj. Po volvo wymagania co do aut zawsze są wybujałe ;)
Na razie mam kilka porównań ale chętnie podzielę się czymś więcej jak pojeżdżę chwile. Na teraz to z pewnością braki w audio w AR i brak ściemniających się lusterek zewnętrznych. Akurat ważniejsze od wstecznego bo szyby są i tak przyciemnione.
Miałam kiedyś s60 i jego wyposażenie rozkłada na łopatki moją obecną alfę ale cóż, nie można mieć wszystkiego :) Ale dziesięciolatki nie można porównywać do nóweczki z salonu. Oby dobrze Ci się sprawowała.
Dokładnie, alfa zawsze daje radość z jazdy. Dodatek typu czujniki parkowania fajna rzecz ale w minivanie ;)
Jaki kolor będzie miała Twoja wybranka?
Zwykła 147 1.9 jtdm, kolor nero metallico wersja distinctive - cokolwiek by to miło oznaczać bo nawet radio nie odtwarza mp3 :D Mam trochę fotek na profilu ale jeszcze kilka rzeczy chcę w niej zmienić. Służy mi głównie na jazdę po mieście i jakieś krótkie trasy do 200km, na rodzinne wypady mam vana a na niedzielne wycieczki motocykl. Może ilość KM w alfie nie powala ale objechałam kumpla w audi 3.2 :edziahurra:
Bardzo się różni competizione red od rosso?
Zmiany, zmiany. Jednak zamiast Stelvio kupiłem Giulie Veloce. Jeszcze bardziej zakochałem się w prowadzeniu i osiągach tego auta. Załączam zdjęcie :)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/01/69.jpg
Gratulacje! Very serious car! Budzi respect!