-
zadanie dla bystrzaka
Witam wszystkich!
Chciałbym kupić 159-kę (1.9 Diesel, SW, 150 KM, 2008) i w związku z tym poszukuję osoby, która posiada wiedzę i odpowiedni sprzęt, żeby sprawdzić alfę 159 przed zakupem (lakier, komputer, podjechanie na SKP...) Dużo osób w internecie świadczy takie usługi, ale wolałbym zaczerpnąć wiedzy Alfisty, który miał do czynienia z takim samochodem.
Być może jest tu jakiś bystrzak skory do pomocy, który potrafi sprawdzić czy np licznik był kręcony (bo na forum dowiedziałem się, że się da, a w ASO mi powiedzieli, że się nie da) lub ktoś poleci jakiegoś fachowca lub serwis w Warszawie.
Jestem gotowy do kupna, samochód upatrzony, tylko się umówić.
Pomóżcie proszę...
-
-
A jak nie fachowo i z Wawy:) to miernik lakieru mam ... Kompa tez:)coś tam z wiedza o 159 jest...w sumie jak każdy użytkownik kilkuletniej Alfy:)po bo nie sprawdzisz wcześniej na forum jest kolega który to robi... A decyzja cóż tylko twoja. Ale jak piszr Zmianowy tez można odezwać się do profesjonalnej firmy.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
-
Zmianowy - Dzięki za namiary! Serwis blisko mnie, także na pewno skorzystam prędzej czy później.
dejon - dzięki za propozycję, właśnie o taką pomoc mi chodzi, napiszę do Ciebie w tej sprawie.
-
Ok nie ma sprawy.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka