-
Alfa 159 z Kielc
Witam, jestem poważnie zainteresowany zakupem alfy 159. Na otomoto znalazłem odpowiadający mi egzemplarz pod względem ceny i wyposażenia. ww.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-4jtdm-200km-sedan-bose-alfatex-pdc-oryginalny-niski-przebieg-ID6zoHtA.html#0932b2bf29
Z racji tego, że samochód jest bardzo daleko ode mnie a ja osobiście mało się znam czy mógłby ktoś na podstawie zdjęć ocenic czy ten samochód jest warty zainteresowania ?? Jeśli określicie jest wstępny stan na warty tego aby zapłacić komuś za profesjonalną analizę byłbym wdzięczny. A może ktoś już był i oglądał ??
Będę wdzięczny za każdą pomoc :)
-
Mógłby ktoś spojrzeć na te ogłoszenie??
-
Z zewnątrz po zdjęciach trudno do czegokolwiek się przyczepić. Trochę gorzej we wnętrzu. Prawy bok deski rozdzielczej (tam gdzie jest wyłącznik poduszki pasażera) jest w innym kolorze. Podobnie środek konsoli o dekor kierownicy są w innym kolorze niż listwy. Dodatkowo wykładzina z prawej strony przy tunelu nie układa się jak powinna. Wzbudza to podejrzenia o wymianie deski np. po wystrzale poduszki. Z drugiej strony w takich pieniądzach i w 11 letnim samochodzie trudno wymagać, żeby nie miał żadnej przeszłości powypadkowej. Wszystko zależy od tego, czy zostało to fachowo naprawione.
-
Według Ciebie ten samochód wygląda na warty tego aby Zapłacić jakiejś firmie by go zobaczyła dokładniej??