Nie otwiera /zamyka orginalny pilot ,sprawdzałem sygnał wysyła ,tylko poprzednik dołożył drugi nie orginalny i nie wiem jak to rozgrysc aby orginał działał
Printable View
Nie otwiera /zamyka orginalny pilot ,sprawdzałem sygnał wysyła ,tylko poprzednik dołożył drugi nie orginalny i nie wiem jak to rozgrysc aby orginał działał
Jaki pilot jest dolożony? O jakiej czestotliwosci wysyla sygnal Twoj pilot? Ewentualne ponowne kodowanie pilota odbywa sie przy pomocy Code Card i numeru pin
To jest jakis chinski badziew "NOXON" a pilot był już kodowany za pomocą code card . Wysyła impulsy ale alarm nic nie reaguje.A tamten pilot tylko otwiera zamyka i alarm jest nie aktywny
Możliwe ze ktoś zamontował dodatkowy alarm żeby zastąpić uszkodzony BCM :)
Czestotliwosc tego pilota to najprawdopodobniej 433.92MHz. Kolego co to jest BCM
- - - Updated - - -
Kolego a jak bym wymienił BCM to co trzeba zrobic .już wiem co to jest bcm
BCM trzeba sprawdzic czy wysyla sygnal jesli nie to kupic drugi i przekodować
Kolego jestem z Tarnobrzega
- - - Updated - - -
Powiedz mi gdzie sie znajduje ten bcm .po lewej stronie kierownicy na wysokosci kolana
Kolego dzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi ze trzeba odnowa zaprogramowac piloty . Gadalem mu ze pilot wysyła sygnał ale on dalej twierdzil ze trzeba je na nowo zaprogramowac
Jak rutyniarze powiedzieli Ci co trzeba zrobić. Trzeba sprawdzić czy zaprogramowany pilot jest widoczny dla BCMu.Ewentualnie sprawdzić czemu i pod co jest podpięty Noxon