[Brera] Brera 2,4 jtdm - Warszawa (info jakby ktoś chciał oglądać)
Dzisiaj przejeżdżając niedaleko postanowiłem zobaczyć Brere, która wisi już jakiś czas na sprzedaż (zdjęcia mówią same za siebie)
Generalnie sprzedający chyba nie do końca był zainteresowany i nawet nie raczył podłączyć akumulatora sprawnego bo samochód nie chciał się nawet otworzyć. Po podłączeniu prostownika zapaliły się tylko na chwilę zegary ale o starcie mogłem zapomnieć. Także o pracy silnika itp się nie wypowiem... Po szybkich oględzinach z zewnątrz widać po bokach parkingowe wgniotki, na masce jest dosyć duże wgniecenie i pęknięcie lakieru aż do blachy (widać już rudą), do wymiany prawy halogen bo jest stłuczony.
W środku fotel kierowcy jest już bujany (jak to w wielu Brerach), alkantara jest w dobrym stanie ale w samochodzie.... śmierdzi :(
Jak wspomniałem, pan był średnio zainteresowany chyba, że jeszcze zaspany po świętach. Jakby kto się wybierał to radzę zadzwonić wcześniej to może ktoś się wysili i naładuje aku na pokaz
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-2-4l-jtdm-200km100-bezwypadkowyserwisowany-w-aso2-wlascicieli-ID6z1qrx.html
(wkurzają te ograniczenia w wstawianiu linków....)