Wyciągnąłem zegary z auta i teraz wskazówka predkosciomierza ucieka mi poza skalę prędkości gdy wyłączam auto przy zakładaniu też tak Miałem. Musiałem przesuwać ręcznie.
Jak się z tym uporać?
Printable View
Wyciągnąłem zegary z auta i teraz wskazówka predkosciomierza ucieka mi poza skalę prędkości gdy wyłączam auto przy zakładaniu też tak Miałem. Musiałem przesuwać ręcznie.
Jak się z tym uporać?
a mozesz napisac jak sie dobrac do wnętrza szybki od liczników?
mam tam jakis brud i mi zasłania lliczniki
Jak odkrecisz 4srubki dwie na dole pod zaslepkami po bokach i dwie od góry we wnekach już zegarów to później wysunięty sb całe zegary i musisz ściągnąć ta ramkę jest na zaczepach czterech i już masz gotowe
Nikt nic na ten temat?
Nikt nie ma żadnych pomysłów jak to ogarnąć?
Może rozbierz licznik, ustaw je równo i bez zakładania szyby włącz zapłon. Mi się tak kilkukrotnie krzywo ustawiała, aż za którymś razem zostało równo.
Jak masz wersję bez komputera pokładowego, to pisz PW, bo mam takich liczników chyba 2 w garażu ;) Będziesz mógł założyć po prostu inny sprawny albo poćwiczyć na nim jakieś kombinacje z ustawianiem chociażby.
Po prostu odczepilem wskazówkę podłączyłem kostkę od licznika aż się przekrecilo coś założyłem na zero i gra hehe. Także jest ok