-
Potrzebny schemat
Potrzebowałbym opisu kostki przedniej prawej lampy. Auto miało małe bum i wiązka została urwana z lampa. Wtyczkę mam, jednak nie mam opisu który kolor w które miejsce :( Sprawa pilna. Dodatkowo prosiłbym o zdjęcie śruby mocującej poduszkę silnika do prawego kielicha. Ktoś podczas naprawy blacharskiej zagubił ją i nie wiem co tam zorganizować. Sory że dwa tematy na raz, ale nie chcę śmiecić
Ewentualnie
Proszę bardzo o szczegółowe zdjęcie wtyczki (tak aby było widac umiejscowienie i kolor)
-
spróbuj linki z postów 11 lub 14 z podwieszonego tematu
http://www.forum.alfaholicy.org/mito...ml#post1141883
są oznaczenia kolorów pierwszymi literami z włoskiego - z resztą powinien tam być plik Color codes.pdf z opisem co i jak dekodować.
-
Super dzięki jednak rozpiski kolorów we wtyczce nie udało mi się znaleźć. Proszę o zdjęcie wtyczki.
-
w electrical system EN sa pdfy I podkatalogi, tak? tam masz caly folder exterior lighting I w nich na niektorych schematach masz tez obwody lamp, prawa przednia to F011. Na schematach pokazuja tylko dany obwod, to mozliwe ze musisz popatrzyc do kilku zeby miec calosc. masz numery pinow F011 I masz oznaczenia kolorow (wg pliku ColorCodes.pdf z glownego katalogu). cos jeszcze potrzebujesz? Numeracja we wtyczce pewnie jest oznaczona jakos albo w lampie albo we wtyczce (moze byc np gdzies z boku albo nawet z drugiej storny po rozebraniu wtyczki (albo jakiejs maskownicy)).