-
alfa 156 jtd Lódż
witam.chcę kupić http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9055602. o pomoc proszę kogoś z Łodzi czy mógłby zerknąć na tą alfę. ja jestem z dolnego śląska i niewiem czy podróż nie bedzie daremna.jeśli mógłby ktoś z was być tak uprzejmy to będe niezmiernie wdzięczny.pozdrawiam
-
Ja jestem z Łodzi i mógłbym luknąć ale niestety Alfa stoi w Pabianicach.Musisz poprosić kogoś z tego właśnie miasta.Napisz prośbę na naszym regionalnym forum www.alfahooligans.pl
P.S.Bella na fotkach wygląda zajeb....
-
dzięki wielkie!!! pozdrawiam
-
hmmm moze postaram sie podjechac w niedziele i obcenic choc srednio sie znam na klekotach mam zato pro czujnik lakieru moge ja pomierzyc:D
-
:eek: było by suuuper!!!!:) silnik można sprawdzic w pewien prosty sposób (o ile to prawda bo sam o tym słyszałem: gdy silnik jest zimny to odpalic go trzeba i przygazować.jeśli z wydechu nie pojawi się czarny dym to podobno silnik może być ok?:D jeśli to prawda!!!!.jeśli mógłbys to sprawdzić to już coś!?:) będe naprawdę wdzięczny i czekam w takim razie na newsy.jeSli wszystko będzie twoim zdaniem ok to jestem w stanie w poniedziałek lub wtorek podjechać,sprawdzić i ewentualnie kupić.i wtedy może się spotkamy i będe mógł Tobie osobiście podziękować za poświęcenie bezinteresownie Twojego cennego czasu.pozdrawiam