-
Serwo 2.4 jtd 20v
Witam.
W mojej bestii padło serwo hamulca. Niestety nie ma na nim naklejki z numerem. Może ktoś wie, bądź jest w stanie odczytać że swojego serwa numer. Ewentualnie jakie inne mogłoby podejść. Ogólnie na różnych aukcjach są dostępne serwo ale nie znalazłem do 2.4 20v. Wizualnie wygląda jak z Boscha 0204021689
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
sprawdz w ePER po VIN'ie, tam bedziesz mial numer swojego...
//Edit:
http://eper.fiatklubpolska.pl/navi?FORCED=TRUE
-
ePER wyświetla nr OE co nic mi nie daje, ale sprawdzę jeszcze raz
-
wklep numer OE w google i po tym numerze znajdziesz numer producenta...
//Edit:
daj ten numer OE
-
9949654 - to numer jaki wyświetla ePER. Znalazłem coś na forum, że niby to serwo o numerach Boscha 0 204 021 689 jest takie samo.
Znalazłem takie w dobrej cenie zobaczymy czy podejdzie.... mam nadzieję :rolleyes:
Myślałem że może ktoś miał taki sam problem z doborem i się wypowie
-
-
No właśnie też to znalazłem.
Czyli będzie pasować?
Jak myślisz?
Problem w tymże nie mam drugiego auta i muszę to ogarnąć w jeden dzień, a w zasadzie popołudnie [emoji16]
-
2 załącznik(i)
z tego co widze to te serwa roznia sie tylko sposobem montazu zbiorniczka na plyn, jedne sa przyczepiane bezposrednio do pompy a jedne poprzez wezyki, czyli pucha wyglada jak twoja i ilosc wezy gumowych i stalowych sie zgadza to powinno pasowac...
//Edit:
znalazlem na jakims wegierskim forum photo dla Twojego numeru:
Załącznik 246920
Załącznik 246921
na 100% pasuje z 1.9jtdm 140km
-
Witam, u mnie również padł serwo, udało mi się kupić używane za niemałe pieniądze ale jest również uszkodzone. Tak więc mam dość ślepych strzałów tym bardziej że z samą wymianą jest troszkę zabawy- orientuje sie ktoś czy do 2,4 20 V alfa 156 podejdzie jakieś inne serwo dostępne w sklepach ? Numery Bosch 0204021689