Witam.
Czy emblemat "Design Giugiaro" występował w każdej wersji Alfa Romeo 159? Zamierzam jutro obejrzeć egzemplarz z 2007 roku, 1.9 jtd 8v, SW, który jest ich pozbawiony, stąd moje pytanie.
Pozdrawiam,
Printable View
Witam.
Czy emblemat "Design Giugiaro" występował w każdej wersji Alfa Romeo 159? Zamierzam jutro obejrzeć egzemplarz z 2007 roku, 1.9 jtd 8v, SW, który jest ich pozbawiony, stąd moje pytanie.
Pozdrawiam,
Albo ktoś go zdjął bo nie pasował do wizerunku ;)
Moja malowana nie była a znaczków nie ma.
A gdyby miała to bym je zdjął bo pasują do kierowcy emeryta moim zdaniem
Twój samochód,Twoja decyzja...jednakże napisałem koledze jak to z reguły wygląda z tymi znaczkami . PS.dla mnie np.są mega fajne jak i moja Bella a emerytem nie jestem :P
Dziękuję za odpowiedzi. Brak emblematu też raczej nakazuje mi zachować większą ostrożność. Choć to kwestia gustu to osobiście wolałbym, żeby były. :)
Pozdrawiam,
To tak jak chodzenie z wielką łyżwą na klacie albo napisem dolce gabana...co kto lubi
Dyskusja jest o ori emblematach które wychodziły fabrycznie i prawdopodobnie duża większość 9tek takie posiada,skoro Tobie nie leżą to luz zdejmuj i po sprawie ale nie wyjezdzaj z takimi tekstami o lansowaniu się małym niebieskim prawie ledwo widocznym emblematem Giugiaro :)bo ręce opadają.
Czasem te emblematy odpadają podczas mycia myjką ciśnieniową. Sam byłem tego świadkiem.
Ja design giugiaro zmieniłem na włoskie flagi. Wg mnie fajniej to wygląda
moja nie ma żadnego znaczka ,mozna bylo taka zamówic w salonie, i jakos musze z tym życ