-
Jaka felga do Giulietty
Witam, to jest mój pierwszy temat na tym forum więc proszę nie bić za błędy które pewnie popełnię. Mianowicie to chciałbym zmienić felgi gdyż moje mają dwie wady: dwie są lekko krzywe przez co w odpowiednich warunkach trochę biją przy hamowaniu( w warsztacie mówili że bez problemu wyprostują) lecz ja wolę zmienić ze względu na to że jest to r17 7j a opony mam Toyo proxes t1r 225/45 i wygląda to średnio. Moje pytanie jest czy felga o szerokości 8-8.5j podejdzie do giulitetty? Dodam że mam 1.4 170KM. Jeżeli tak to jakie felgi polecacie do 1500zł?
-
Zaraz Cie zjedzą bo już jest temat długi jak rzeka dot.felg :) masz zaciski brembo czy zwykłe?
-
może by tak komuś chciało się skorzystać z wyszukiwarki? jak myślisz nikt nie pytał o to?
-
Myślę że pytał tylko powiedz mi Dareek gdzie jest ta wyszukiwarka bo wpisywałem wszędzie gdzie się da i nie wychodzi.
-
-
-
Nie mam brembo i znalazłem coś takiego jak felgi firmy Fox r17 5x110 et45 9j. Nie mam jeszcze napisanych 10 postów więc nie mogę wysyłać linków. Jeżeli ktoś chce je zobaczyć to trzeba wpisać na OLX "sprzedam felgi fox 17", są w Brzesku za 1300zł. Czy one wejdą do Giullietty?