-
pompa wody
witam wszystkih mam pytanie odnosnie pompy wody do AR 156 2.5 V6 pytanie brzmi gdzie mozna kupic oryginalna pompe wody do tego modelu oczywiscie nie chodzi mi tutaj o serwis tylko o jakis sklep internetowy lub cos takiego.i jeszcze jak by ktos wiedzial ile takowa pompa kosztuje to bylbym wdzieczny.potrzebuje nowa oryginalna pompe.dzieki pozdrawiam
-
Aso, allegro, internet. Problem z szukaniem?
Panowie gdzie jakieś super naleśniki dostanę, całą Polskę biorę pod uwagę. Problemu z transportem nie będzie.
-
najlepsze naleśniki znajdziesz w "Gospodzie u Alfreda" w Lublinie :) wysyłka gratis, kurierem...
-
dance1 problem to nie ja mam z szukaniem tylko ty z czytaniem bo widze ze nie bardzo zrozumiales to co napisalem a jak masz pisac takie blyskotliwe odpowiedzi to lepiej nic nie pisz.a wiesz co to jest aso?? a nalesnikow poszukaj na "nalesnik.pl" chyba ze masz problem z szukaniem
-
Dzięki, na pewno sprawdzę. Pozdrawiam
maciekk co to aso to cały czas staram się wymazać z pamięci i każdemu raczej też to proponuję (chodzi o serwis). Dzięki za adres i pozdrawiam oczywiście.
-
Czemu chcesz oryginalna pompe ? ja kupilem jakis wloski zamiennik za 260 zl, jego plusem jest to ze ma metalowy wirnik a nie z tworzywa, z ktorego robi sie spluczki do kibli jak oryginalny. Metalowy tak szybko sie nie rozleci jak plastikowy. A kupilem na allegro.
-
to nie dla mnie tylko dla mojego taty ktory musi miec wszystko w samochodzie oryginalne :/ ale jakbys mi dal jakis namiar na ta pompe to sie rozpatrze w temacie