Witam, przeszukałem forum ale nic konkretnego nie znalazłem, czy do włoskich aut również można taką zamówić ? I czy mała jest z przodu a z tyłu normalna ?
Oraz czy ktoś ma i mógłby się pochwalić? :D
Printable View
Witam, przeszukałem forum ale nic konkretnego nie znalazłem, czy do włoskich aut również można taką zamówić ? I czy mała jest z przodu a z tyłu normalna ?
Oraz czy ktoś ma i mógłby się pochwalić? :D
Chcesz małe tablice zgodne z prawem (obie taki sam rozmiar jak się nie mylę) czy w rozmiarze wloskim? Te pierwsze dostaniesz w urzędzie komunikacji, te drugie na allegro (nie są zgodne z prawem), więc albo mandat albo pouczenie kwestia policjanta.
Jak kupisz wybijane na życzenie w necie niech Cię nie kusi przeklejanie hologramu [emoji6]
Te zgodne z prawem co wyszły 1 lipca
[MENTION=70892]Don[/MENTION] i normalna brzydko wygląda
One są do samochodów sprowadzanych z Japonii lub USA.
To lipa, a jeszcze pytanie macie tą nakładkę taką na zderzak, czy po prostu przybita sama rejestracje ?
Można zamówić do każdego, to nie tak, że pani w WK powie, że do włoskiego nie da. Inna sprawa, że jak Koledzy pisali, ona ma rozmiar bardziej przypominający USA/JP, więc ni pies, ni wydra. No i inny numer, musisz wszystko zmieniać (dowód, naklejki, jak masz jakieś karty wjazdowe/parkingowe).
Mi by się nie chciało.
Tablicę większość ma na ramkę. Nieliczni na nity prosto w zderzak, albo taśmę dwustronną.
Te tablice stają się powoli elementami wieśtjuningu. Jak zwykle w Polsce, miało być normalnie, a wyszła wiocha.
O to ci chodzi? Żeby wyglądać kul i dżezi?
To nie lepsza była 20-letnia Calibra?
Ale Janusz ból masz masakra. chodzi mi oto żeby wyglądało to jak powinno, niby polskie są inne ale i tak bardziej pasują pewnie niż zwykłe, dlatego chciałem się dowiedzieć czy ktoś ma i jak to wygląda więc daruj sobie ;)Załącznik 249788
Cześć kolego
Ja mam małe. Po prostu idziesz i mówisz ze chcesz małe. Bez dopłaty ofc.
Nie wyobrażam sobie żeby zakładać Julce ten pług do śniegu z przodu jeśli małe blachy sa dostępne ;-)
Nie można zamówić małej i dużej. Mała z tyłu wyglądałaby słabo, ale poradziłem sobie i z tym :)
pozdr
Załącznik 249819