Cześć,
Do swojej 159 muszę kupić dywaniki gumowe i zastanawiam się jakie wybrać (i ewentualnie gdzie w internetach można je nabyć).
Jakieś polecone, dobre jakościowo, które dobrze pasują i nie capią na kilometr?
Printable View
Cześć,
Do swojej 159 muszę kupić dywaniki gumowe i zastanawiam się jakie wybrać (i ewentualnie gdzie w internetach można je nabyć).
Jakieś polecone, dobre jakościowo, które dobrze pasują i nie capią na kilometr?
Rezaw plast. Na allegro masz. Bardzo dobre jakościowo i nie czuć guma. Oglądałem je u kumpla w sklepie i są ok.
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Mam takie dywaniki Rezaw-plast wersję z korytkiem od ponad 2 lat i polecam. Elastyczne, nie śmierdzą gumą, nie podwijają i nie przesuwają się.
Ja też bym polecił rezaw-plast, ale kiedyś to zrobiłem i zostałem ostro zjechany, że dywaniki fatalne, tutaj link http://www.forum.alfaholicy.org/159_...kupic_-10.html więc lepiej się zastanowić. Choć dla mnie nadal są ok, a już je trochę mam.
Sinus bo tacy są ludzie zjebani na łeb. Nie mają a się wypowiadają. Bylem w sklepie macalem i są ok. Zapewne sam je niedługo wezmę [emoji4]
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Własnie w przytoczonym przeze mnie temacie użytkownicy wrzucają zdjęcia narzekając na spasowanie i polecają dywaniki firmy Frogum. Więc może faktycznie są lepsze, nie miałem ich, a dla mnie rezaw-plast są ok. Mówię, żeby ktoś nie miał później pretensji jak kiedyś.
Mam dywaniki Frogum. Dywaniki są dość masywne, dobrze dopasowane i są neutralne zapachowo. Wcześniej miałem jakieś z głębokim korytkiem chyba właśnie Rezaw (miałem je w zakupionej alfie) i nie polecam bo nie były dobrze dopasowane. Zimą, gdy nazbierało się trochę błota pośniegowego (butów nigdy nie oczyścimy dokładnie) krawędź korytka zaginała się (bo nie zapierała się o próg brakowało paru centymetrów) i woda leciała na wykładzinę przy progu. W Frogumach niema tego problemu dlatego je zmieniłem, wkurzał mnie brud na jasnej wykładzinie.
Frogum również polecam, dodatkowo nie śmierdzą guma tylko dają delikatny zapach wanilia, tak jak to producent opisywał.
Ok, dzięki za podpowiedzi, zamówiłem Frogum.