Witaj Ludu WLKP!
Potrzebuję dobrego lakiernika do zrobienia wyprawki na lewym tylnym nadkolu w kolorze białym.
Okolice Poznania, Gniezna, Obornik. Coś ? Ktoś ?
Printable View
Witaj Ludu WLKP!
Potrzebuję dobrego lakiernika do zrobienia wyprawki na lewym tylnym nadkolu w kolorze białym.
Okolice Poznania, Gniezna, Obornik. Coś ? Ktoś ?
Polecam WRAL na Smochowicach. Robiłem u nich wyprawkę na rancie błotnika w 159.
http://www.autolakiernia.com/kontakt.html
Dzięki Kolego. O to mi chodzi. Pozdrawiam.
Koledzy kontynuuję temat, bo trochę powiązany. Mam do założenia naklejki progowe i na błotniki - zakładane na "mokro". Niestety nie mam tak precyzyjnych zdolności manualnych (odkręcenie śrub to trochę co innego ;) ). Możecie mi polecić kogoś fachowego? Czy zrobi mi to zakład lakierniczy po wykonaniu poprawek?
Pozdrowionka kolego Yarek,właśnie stałem na Winiarach na przejściu dla pieszych (godz. około 19:00) a Ty stałeś na czerwonym świetle, no muszę przyznać że biała perła w nocy ładnie się prezentuje lecz nie dojrzałem co masz naklejone na masce. Co do malowania rantów dopilnuj aby dał odrdzewiacz a później podkład (polecam APP R-STOP) ja u siebie malowałem i użyłem owego produktu 2 lata po moim malowaniu zero rdzy.
Niemożliwe, to nie ja. W Gnieźnie bywam, bo stamtąd pochodzę (teraz POB), ale nie było mnie ok. 19. Bardzo serdecznie dziękuję Tobie za podpowiedź. Wiosna idzie i trzeba to zrobić.