Nie moge odszukac portu USB ( schowek na rekawiczki). Czy jest szansa wyprowadzenia zlacza USB w jakis inny sposob? Czy ktos z was tez kupil wersje bez USB? Jak to obejsc np wyprowadzajac kabel prosto z radia od tylu? Dzieki
Printable View
Nie moge odszukac portu USB ( schowek na rekawiczki). Czy jest szansa wyprowadzenia zlacza USB w jakis inny sposob? Czy ktos z was tez kupil wersje bez USB? Jak to obejsc np wyprowadzajac kabel prosto z radia od tylu? Dzieki
a port USB to nie był przypadkiem tylko z funkcją Blue&Me?
a tak z ciekawości to do czego Ci ten port USB? po co Alfa go w ogóle montuje i cały ten system
Dzieki za zainteresowanie, port USB potrzebny mi do sluchania muzy MP3 ze swojego doswiadczenia wiem ze nawet najdoskonalsze CD ROMy wytrzymuja max 2,3 lata a potem przestaja czytac plytki ( zwlaszcza palone na kompie) . Poza tym lubie szybko przerzucac nagrania a CD sie wiesza wtedy. Zawsze korzystalem z radia USB, teraz przy zakupie alfy dostalem komplet ksiazek w jednej z nich Blue&nav jest rozrysowany port , rozebralem cala tapicerke ze schowka na rekawiczki ( hahahahaha) nic nie znalazlem ....Pozdro:)
Pewnie twoja wersja headunit nie ma USB. Mam blue me ale w schowku brakuje tego. Tez nie mam. W Salunie mi zaproponowali zakup nowego sprzetu za 2500
Wooow ale wykopaliska archeologiczne tu mają miejsce ;)
Ktoś dostał odpowiedz po 2 latach :)
Lepiej pozno niz wcale :)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2