-
Alfa Romeo GT Bolączki
Witam
Przymierzam się do kupna AR GT z 1.9 JTD .
Chciałbym się dowiedzieć jak po tylu latach wygląda sprawa rdzy w tych autkach, oraz inne bolączki też mnie interesują.
Na co zwrócić uwagę przy oglądaniu takiego autka .
Może ktoś z forum planuje sprzedać swojego GT .
Najbardziej mnie interesuje wersja Q2 ale takich nie ma zbyt wiele. Wymarzony egzemplarz to 1.9JTD Q2 , lakier czarny, skóra (czarna lub beżowa) .
Za wszelkie informacje z góry dziękuję :D
-
Poprostu zapytaj czy ktos na niej oszczedzal jak tak to nie kupuj.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Siemka , powiem tak , uzytkuje ten samochód od ponad dwóch miesięcy , z całego serca polecam ! Wrażenia z jazdy cudowne , po ogarnięciu lepszego wydechu diesla nie słychać zupełnie ! Jeśli chodzi o bolączki to wiadomo zdarza się ze spali żarówkę , a reszta to już tylko elementy eksploatacyjne , jeśli samochód nie traktujesz jak maszyny mającej zawieźć cię z punktu a do b to Alfa jest jak najbardziej dla Ciebie i nawet ewentualne naprawy nie zwrócą twojej uwagi , bo będziesz wiedział ze po ogarnięciu elementów eksploatacyjnych samochód prowadzi się cudownie a mocy również nawet w oryginale mu nie brakuje :D jak najbardziej polecam ! Znajdź ciekawy egzemplarz i kupuj a nie pożałujesz !
-
-
Ja na 90% będę po zimie sprzedawał swoją GT Q2 z 2007 r. Kolor srebrny, z polskiego salonu z udokumentowanym od a do z przebiegiem poniżej 150 tys.
-
Dzięki wszystkim za pomoc. Niestety jeszcze nie zakupiłem własnej alfy , nadal trwają poszukiwania. Jeśli ktoś by miał GT w bogatej wersji będę zainteresowany . Jeszcze raz wielkie dzięki ;)
-
zapytaj kolegi [MENTION=80781]Skoczy[/MENTION]@