-
Spryskiwacze, przegląd
Czołem, panowie i panie wkrótce przegląd a tu spryskiwać xenonów nie działają :( , pompka sprawdzona na krotko. Zbiorniczek bez uszkodzeń , z uszczelnień pompki nie ma wycieków. Ile bym nie walał płynu tyle wyleci przez jeden ( do drugiego nie leci ani kropla) wężyk tuż przy spryskiwaczach. Pomocy ! Przegląd tuż tuż.
-
1 załącznik(i)
-
Zawór zwrotny w trójniku nie działa. Wymień na ten z land rovera.
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
-
Alternatywnie zmień diagnostę. Ja jednym autem pojechałem do diagnosty, który wbił do Cepiku negatywny wynik badania bo nie było gaśnicy w aucie i kazał przyjechać ponownie + wszystko oglądał 20 minut, a u innego nawet nie sprawdził urządzeniem ustawienia świateł, co dopiero spryskiwaczy ksenonów.
-
Mam spryskiwacze reflektorów w mojej AR156 od 11 lat i nigdy przez te 11 lat nie było prośby podczas badań technicznych, aby uruchomić sprysk reflektorów. Nigdy, pomimo, że badania robiłem chyba w 6-8 różnych miejscach.
Zmień stację, albo powiedź, że działa, a podczas ewentualnej próby po prostu wyraź "czynny żal i zdziwienie" ;)
L.
-
Ja robię przegląd w ASO zawsze na stacji diagnostycznej, zawsze pyta, czy działają, ja mówię, że działają i ok :D Raczej nie chcą sobie podłogi brudzić. Swoja drogą, ja miałem, tak że się zacinały, wziąłem je mocno wcisnąłem do środka ręką, coś się odblokowało i chodzą jak ta lala ;) Co nie zmienia faktu, że biorąc pod uwagę ogól to te spryskiwacze są mega awaryjne ;<