-
Błąd klima
Witam
Mam błąd P0645 przekaźnik klimatyzacji. Co to znaczy? To te kostki między przepływomierzem a akumulatorem? Kolejne pytanie głupie ale jeszcze nie włączalem klimy od zakupu i możecie powiedzieć jak się włącza klimę w 156. Mam środek po lifcie. Ta gwiazdkę naciskam ale nic się nie zaświeca
-
tak to ta gwiazdka, nie włącza sie bo bodajże poniżej +2 stopni klima nie startuje
-
Żeby włączyć klime klikasz właśnie tą śnieżynkę (gwiazdkę), z tym że w takich temperaturach jak są teraz 0st i niżej klima Ci się nie włączy. Nie jestem pewien, ale klima włącza się jak jest 5st na plusie lub więcej.
EDIT: komisarz był szybszy, a klima jednak startuje od 3.5stopnia na plusie chociaż niektórzy mówią że od 2 tak jak komisarz napisał. Musisz sam sprawdzic
-
Dziękuję wam bardzo. A wiecie.moze co ten błąd oznacza?
-
co do błędu to coś z przekaźnikiem, spalony albo się "zawiesił"http://www.forum.alfaholicy.org/imag...019/01/254.jpg
-
Koledzy maja rację. Załącza się powyżej dwóch stopni na plusie. Jak tylko pogoda pozwoli wł klime ponieważ sprężarka potrzebuje smarowania i powinna być nie tylko wł latem. Pozdrawiam
Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka