1 załącznik(i)
Kolory Alfa 156 846 / VR 846 / 846/A/B
Witam
Od dłuższego czasu szukam kilku części blacharskich do swojej Alfy
Z tyłu na klapie pisze 846 NERO JARAMA - niestety na żadnym serwisie typu Alledrogo itd nie mogę znaleźć części w tym kolorze,
są VR 846 oraz 846/A lub 846/B dzwoniąc po różnych punktach ze sprzedażą części dostałem informację że VR to inny kolor ale w przypadku końcówki "A" lub "B" jest to tylko oznaczenie fabryki, w której była malowana karoseria ale...
Przeglądając serwisy widzę ogłoszenie 846/A i dopisek że kolor to "czarny" a za Chiny Ludowe moje auto nie jest czarne w związku z czym mam poważne obawy czy ten dodatek z tyłu to tylko oznaczenie fabryki ????? Wiem też że NERO po włosku to "czarny" ale jakby nie patrzeć moje auto to po prostu odcień czarnego a wręcz bardziej "może nie jest to dokładne określenie" ale wchodzi w ciemny szary.
Pomocy - bo już sam nie wiem co o tym myśleć i jak do tego wszystkiego podejść, a chciałbym wreszcie wymienić te elementy, które nie ukrywam działają mi na nerwy - jeśli temat już gdzieś był to proszę o wybaczenie i przekierowanie, jeśli nie to z góry dzięki za odpowiedzi, podpowiedzi itd... :)
Załącznik 254616