-
Alfa 159 i gms 8901
Witam kolegów i koleżanki. Wczoraj zakupiłem sobie stacje multimedialna GMS 8901 radyjko działa bez zarzutów natomiast nie mogę sobie poradzić ze sterowaniem z kierownicy. Przeszukałem już forum i nie mogłem nic znaleźć co by mi rozwiązało problem. Wymieniałem zwykłe fabryczne radio z fabrycznym blue&me. z mini iso mam jedynie żółta kostkę z przewodami reszta jest pusta. Sterowanie działało na fabrycznym radiu bez navi. pozdrawiam i dziękuję za pomoc:)
-
Potrzebujesz adapter do sterowania
https://centrumaudio.pl/adaptery-do-...BoCgzQQAvD_BwE
Przed zakupem upewnij sie czy współpracuje z twoim radiem.
-
Przy okazji, jak z pasowaniem gms do luki po fabrycznym radio? Dokupiłeś jakąś ramkę?
-
O dziękuję za odpowiedź. No dziś będzie montaż dalszy ze względu na to że dopiero dziś odebrałem ramkę. W przyszłym miesiącu zamówię ten adapter. Ze spasem nie ma problemu bo producent gms daje w zestawie 3 rozne ramki
-
Jestem zainteresowany GMS 8902 Connect i właśnie zastanawiam się jak sobie radzi ta stacja. Ta o której pisałeś jest prawie identyczna więc doznania będą sądzę podobne bardzo. Mógłbyś dać jakieś zdjęcia jak to wygląda jak już jest zamontowane oraz napisać parę zdań jakie są odczucia z jej pracy, dźwięku, czy się zacina, są jakieś problemy itd. itd.. Z góry wielkie wielki dzięki za pomoc. :)
-
Jestem bardzo zadowolony. Śmiga aż miło zero scinek. Na razie jeszcze bez adaptery do sterowania z kierownicy ale w przyszłym miesiącu będzie. Jeśli chodzi o dźwięk juz jest mega różnica na seryjnych głośnikach. Z czasowkami też sobie świetnie radzi. Bardzo dużo ustawień. Problemów jak na tydz użytkowania nie zauważyłem. Fotki niebawem wrzucę ale do poprawki jeszcze bo z 3 mm bym chciał głębiej wpuścić
-
Muszę jeszcze tylko ogarnąć dodawanie zdjęć z tel
-
To jak będziesz miał chwilkę czasu mógłbyś wrzucić zdj. jak to wygląda i jak wyszło :).
-
Chyba nie ogarnął jak dodawać zdjęcia z telefonu, bo minął miesiąc a tu zdjęć nie widać.
-
Ja sam ostatnio montowałem to radyjka (Gms 8901) w swojej mito i radyjko sprawdza się rewelacyjnie. Bez problemu podłączyć Idze zestaw Bose i sterowanie z kierownicy które w moim wypadku załapało odrazu. Natomiast nie moge obczaić jak przewijać utworki z punktu kierownicy w tym radyjku choć mam ustawione pod to guziki