-
Prośba o wymiary wahacza
Witam serdecznie, nazywam się Szymon. Jestem na etapie projektu budowy od nowa megane 2. Aktualnie zajmuje się zmianą zawieszenia na wielowahacz. Przeglądając Google, natknąłem się na wahacze od Alfy Romeo 159, które względnie wyglądają jak wahacze od megane. I tutaj zwracam się do was z prośbą. Mielibyście może wymiary tego wahacza? Plus minus, dokładnie być nie musi. Ważne aby były to wymiary od środka tulei do środka tulei. Za wszelką pomoc dziękuję. Pozdrawiam :)
-
Napisz do [MENTION=22195]jasio79[/MENTION] który zajmuje się ich regeneracja.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
-
Zmiana zawieszenia na wielowahacz??? Niby jak chciałbyś to zrobić? Dorabiać mocowania do górnych wahaczy i dolny zamienić na 159? Odpuść sobie, ryzykowna zabawa
-
Szybciej i łatwiej pomierzyć w sklepie który ma taki wahacz na stanie albo może przywieźć i oddać.
-
Dziękuję za odpowiedzi. Nie chcę bawić się w rzeźbę, jeżeli nie będzie pasować, pomysł odpada. Najwyżej zamontuje zwrotnice od megane 2 rs, ale uparłem się na ten wielowahacz. Nie odpuszczę dopóki nie stwierdze, że bez przeróbek nie da rady. W kwestii miejsc mocowań górnego wahacza to amortyzatory audi mają te śmieszne kapturki na amortyzatory, do których się je montuje. Chodzi mi o to aby to wszystko spasować, z trwałością może być różnie, samochód i tak szykowany na tor. Pozdrawiam :)