-
3 załącznik(i)
metoda SSR
Czy Waszym zdaniem tego rodzaju zarysowania będą możliwe do usunięcia metodą SSR? Jak zalałem to wodą to widać tylko jedną kropkę, gdzie zarysowanie weszło pod podkład...
Auto jest trzymiesięczne i nie chciałbym malować drzwi, ale jeżeli miałoby to być konieczne to czy wymagają pomalowania również drzwi tylne żeby nie było różnicy?
Czy w ASO malują całe drzwi czy też wymieniają na nowe? U mnie jest dodatkowo czerwona naklejka dla wersji Veloce S więc pojawia się pytanie czy trzeba ją ściągnąć i przykleić na nowo???
-
Ogarnięty detailer to zrobi. Wystarczy przymatowić papierem wodnym, żeby wyrównać strukturę. Pasta do cięcia i poszedł. W tych najjaśniejszych punktach prawdopodobnie bedzie potrzebna delikatna zaprawka. Nie zlecałbym malowania całego elementu.
-
Jak wyżej. 90% tego zejdzie po papierze i wypolerowaniu. A jeśli bardzo będzie razić Cię w oczy to wtedy musisz zlecić wykonanie zaprawki.
-
Nie ma sensu malować całego elementu skoro można tylko kawałek i dać zaprawkę.
-
Zaprawka to najprostsza rzecz jaką można zrobić w aucie ;)
-
Witam Jeśli rysy nie są głębokie powinno zejść bez problemu.
-
Polej wodą jak rysy będą ciemniały to po polerce powinno zejść.
-
Witam korzystałem z usługi było delikatne zarysowanie 95% zeszło pod słońce trzeba się dobrze przyjrzeć:)