Jeśli ktoś nie posiada karty kodowej to wychodzi na to że teraz jest bezpłatna w ASO
Printable View
Jeśli ktoś nie posiada karty kodowej to wychodzi na to że teraz jest bezpłatna w ASO
Tylko pytanie teraz czy w każdym ASO czy tylko w Torino na Zakopiańskiej w Krakowie.
Było już o tym na forum i sam to sprawdzałem. To nie jest inicjatywa oddolna tylko taka akcja ogólna. Każde ASO powinno ją wygenerować w ten sam sposób.
Aha czyli mogę sobie śmignąć do ASO Auto-Res i dostanę za friko? To dobrze się składa bo potrzebuje do 147 kody bo kluczyk się rozkodował.
Byłem dwa dnie temu w katowickim Ganinexie. Panowie, którzy ze mną rozmawiali szeroko otwierali oczy na moją prośbę wyrobienia karty. Dzwonili nawet do FCA i tam powiedzieli im, że owszem można otrzymać za darmo kartę kodową, ale tylko pod warunkiem, że w momencie zakupu auta w salonie nie wydawano takiej w komplecie z kluczami (podobno taki fakt miał miejsce w przeszłości). Jeśli wydano, a właściciel zgubił koszt to 250 zł.
Spytaj ich o to, jak udowadniają, że auto wydano bez karty:) Jutro do nich zadzwonię i poprawię sobie humor rozmową z kimś ich pokroju. Podoba mi się w tym wszystkim słowo "podobno". Jasno określa ich kompetencje i mijanie się z faktami. Dodam tylko, że kilka kart już w taki sposób zostało wydanych i nikt 250 zł nie żądał. Jest tylko opcja, że była to akcja/promocja czasowa. Ale wówczas powinni to w ten sposób uzasadnić a nie opowiadać bajek. Zobaczymy jutro, co wyjdzie w trakcie rozmowy z nimi i innym salonem.
na śląsku coś ciężko z tą kartą kodową za friko.
bez problemu załatwiłem w Tarnowie.
Hej, jestem bardzo ciekaw jak poszła rozmowa. Daj koniecznie znać. Nie chciałem jakoś specjalnie naciskać na pozytywne załatwienie sprawy, ale skoro po raz kolejny dajecie dowód, że w innych serwisach się da to spróbuję jeszcze raz...