20 załącznik(i)
Alfa Brera 3.2 V6 JTS Q4 SkyView
Silnik 3.2 JTS 260km
SkyView (dach panoramiczny)
110000km przebiegu (stan auta wskazuje, że zupełnie prawdziwego)
Napęd Q4 (stały 4x4)
Pierwsza rejestracja czerwiec 2008, zakupione przeze mnie w marcu 2018
Niedawno wymieniony prawy górny wahacz z przodu (OEM, był luz na sworzniu) oraz lewa przednia piasta (szumiała). Po wszystkim oczywiście zrobiona zbieżność i geometria zawieszenia.
Oryginalne felgi 18” + półroczne opony całoroczne Michelin CrossClimate+
W lutym wymieniony komplet sprzęgła oraz reduktor skrzyni biegów, a także olej w silniku (Liqui Moly Synthoil 5w40) i skrzyni oraz filtry.
Światła bi-xenon
System audio Bose (7 głośników + subwoofer)
GPS NavConnect
Zmieniarka CD
Czujniki parkowania z tyłu
Podgrzewane fotele (fotel kierowcy wymaga wymiany maty grzewczej)
Auto nie ma najmniejszego problemu z rdzą - zarówno sanki silnika, jak i progi są w bdb stanie.
Oryginalne dywaniki
Lakier nie jest idealny - gdzieniegdzie są odpryski i drobne rysy, ale nadal prezentuje się bardzo dobrze.
Samochód jeździ bez zarzutu, klimatyzacja szczelna - nie wymagała nabicia po zakupie przeze mnie rok temu.
Wnętrze skórzane (w pełni czarne, nie poprzecierane), fotele elektryczne z pamięcią, lusterka również (składające się automatycznie).
W zeszłym roku ktoś stuknął manewrując w zaparkowany przy ulicy samochód - w ramach AC została wymieniona maska, zderzak, prawy reflektor i prawe światło przeciwmgielne (wszystko nowe, OEM, poparte zdjęciami i fakturą na ~18000pln). Części zdjęte do wymiany ciagle w moim posiadaniu - można podejrzeć (a nawet sobie zabrać). Samochód nie wymaga na chwile obecną żadnego serwisu.
Interesująca mnie kwota to 32tys PLN, jestem otwarty na rozsądne propozycje. Auto do obejrzenia w Łodzi