Witam jak przerobić radio żeby działało albo USB albo aux, lub płyty czytał mp3. Bo radio w mojej Alfie słabo gra a płyt nie czyta wszystkich. Na aux nie ma miejsca a na usb też nie ma. Jakiejś pomysły ktoś ma? Ktoś może już przerabial temat?
Printable View
Witam jak przerobić radio żeby działało albo USB albo aux, lub płyty czytał mp3. Bo radio w mojej Alfie słabo gra a płyt nie czyta wszystkich. Na aux nie ma miejsca a na usb też nie ma. Jakiejś pomysły ktoś ma? Ktoś może już przerabial temat?
Przerabiałem ten temat z wbudowanym radiem już kilka razy.
U mnie też słabo czyta płyty lecz, gdy płyta jest już zczytana gra bardzo dobrze.
Płyty oryginalne u mnie czytało od razu. Np: jakiś album rapu np: Cafe belga.
Co do aux to kwestia wyciągnięcia radia oraz wpięcia jednej kostki. Na pw wysłałem ci filmik.
Ogólnie najlepiej zamienić radio wbudowane na jakiegoś pioneerka i będzie śmigało dobrze, wszystko zależy od stanu głośników itd, wzmacniacza jeśli posiadasz itd.
Aux tak łatwo zrobić? Też poproszę o wskazówki. Słyszałem coś o kostce, ale do 159 chyba, na temat 147 nie znalazłem konkretu.
Tryb zmieniarki da się u mnie wymusić. Kostki są, ale w opisach obsługiwanych fabrycznych modeli radia nie ma Alfy 147. Zadziała ?