Witam, jeśli ktoś z okolic Sopotu miałby wolną chwilę i chęci pomóc wstępnie obejrzeć Alfę GT (ja mam 550 km) to proszę o wysłanie wiadomości prywatnej. Tylko proszę nikt kto ją weźmie gdyby była ok! :) Z góry dziękuję!
Printable View
Witam, jeśli ktoś z okolic Sopotu miałby wolną chwilę i chęci pomóc wstępnie obejrzeć Alfę GT (ja mam 550 km) to proszę o wysłanie wiadomości prywatnej. Tylko proszę nikt kto ją weźmie gdyby była ok! :) Z góry dziękuję!
Śmigam w otoczeniu Belli od 3 lat po 3miescie , ale nigdy jej nie widziałem na żadnym zlocie , ani w ogóle na mieście :) , ale wygląda spoko. Za taką cenę jak by było padło to ,by trzeba było kolesia powiesić :D wykup może doradcę auto dna , za 50 zł podjadą i przetrzepią całą fure będziesz wiedział wszystko od a do z od lakieru po cały stan techniczny. Jak bym był w 3miescie bym Ci ja podjechał sprawdzić :)
DziÄ™ki za chÄ™ci i opinie! Co do autodna to oni chyba za te 50 zÅ‚otych sprzedajÄ… tylko raport o numerze ViN. SÄ… takie firmy co przetrzepia caÅ‚y pojazd, korzystaÅ‚em juz, ale to sÄ… koszty okoÅ‚o 400 do 500 zÅ‚otych no i jakbym tak miaÅ‚ sprawdzać każdÄ… ciekawÄ… z ogloszen to mogÅ‚o by nie zostać na kupno znalezionej Alfy í ½í¹‚ tym bardziej, że niestety wiÄ™kszość ogÅ‚oszeÅ„ mija siÄ™ z prawdÄ… dosyć znaczÄ…co :)