Panowie, gdzie dostane klosz do lampy prawy tyl sama czesc od wstecznego, ta w klapie? Trudno jest to wymienic? Dalem auto do mechanika, wrocilo z rozbita lampa.....
Printable View
Panowie, gdzie dostane klosz do lampy prawy tyl sama czesc od wstecznego, ta w klapie? Trudno jest to wymienic? Dalem auto do mechanika, wrocilo z rozbita lampa.....
Nie ma kloszy,są lampy.
tak.jak Lesio napisał musisz wymienić cała.lampe w.klapie. pełno tego na allegro. zresztą jak mechanik zniszczył to niech on się martwi
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Problemem będzie znalezienie niezgniłego klosza, zazwyczaj dostępne są zbielałe :(
Lewy mam zbielaly takze moze byc, dzieki
Chcesz taki komplet jak na zdjeciu?lewa delikatnie spękana. Pojedynczej niestety nie sprzedam Ci ale dwie jak najbardziej. Podkleisz ewentualnie od wewnątrz,zmatowisz z zewnątrz,przepolerujesz,prysniesz klarem i beda jak nowe [emoji4] ."pisiat" zlotych + kurier .
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...56b1787d8c.jpg
Jest na allegro parę sztuk, ale z tego co widzę, kolega złożył ci dobrą propozycję, także bierz i instaluj :)
pełno na olx ogłoszeń typu" alfa 166 na cześci" wystarczy wziąc telefon i zadzwonić. nie każda część każdy wystawia osobno. Czasami można wyrwac w dobrej cenie graty. Te od gcredhot sa popękane na śmieci sie nadają obydwie moim zdaniem. Lepiej dopłacic pare groszy i miec ładniejsze a nie takie śmietniki
Sam dlugo szukalem gdzie tylko sie dało calych,ladnych,niepopekanych w zadnym miejscu lamp az dalem sobie w koncu spokoj. chetnie dolozylbym te pare groszy do tych "pisieciu" ale ludzie życzą sobie minimum 100zl od sztuki za taką lampę(a to juz nie takie pare groszy) a i tak jak podsylaja zdjęcia to lampy nie sa takie nieskazitelne.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka