-
Radio Alpine Ilx702d
Półtora tygodnia temu odebrałem giuliette z salonu i zauwazylem ze radio źle gra raz chodzi dobrze raz szuszczy na dluzszą mete jest to strasznie denerwujące zakłocenia pracy radia tak jakby nie trzymało fal Planuje jechać z tym na serwis
czy mial ktos kiedys podobny problem co to moze byc ?
2 sprawa idzie się połąćzyc jakos z nawigacją google zeby nie trzeba bylo za kazdym razem przez kabel przez bluettoth niestety nie da rady jest to troche głupie rozwiązanie a moze cos trzeba zmienić w ustawieniach ?
INSTRUKCJA W INNYCH JEZYKACH OPROCZ POLSKIEGO NIESTETY PANI KTÓRA WYDAŁA SAMOCHÓD STWIERDZIŁA ŻE SIĘ NA TYM NIE ZNA
-
Mi nic nie trzeszczy. Oczywiscie coś tam czasem zgubi poza miastem, ale ogólnie to nie jest często i nie wkurza. Co do nawi to AA czy CP przez kabel tylko, choć jakiś można też i przez AA gate. Mi się w to nie chce bawić.
-
Dziś zamontowałem właśnie takie cudo i nie potrafię odpalić nawigacji, da się bez telefonu podpiętego przez usb odpalić jakieś mapy ? Czy carplay w tym modelu działa tylko przez kabel ?
Ps. Nic u mnie nie trzeszczy
-
Zasadniczo tylko przez kabel.
-
Byłem na serwisie i czekają na jakąś kampanię nie naprawili mi tego radia czekam na telefon co serwis dalej zamierza z tym robić ;)
-
masz powłączane te wszystkie RDsy i inne, które pilnują stacji?
A może słuchasz radia na DABie, to co innego, bo DAB najlepszy zasięg ma w miastach, aglomeracjach. Zaczyna tracić zasięg poza miastami.