Witam. Poszukuje bardzo Pilnie długiego przewodu paliwowego do 2.5 v6. Bardzo będę wdzięczny za wszelka pomoc.
Załącznik 264169Załącznik 264170
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Witam. Poszukuje bardzo Pilnie długiego przewodu paliwowego do 2.5 v6. Bardzo będę wdzięczny za wszelka pomoc.
Załącznik 264169Załącznik 264170
Nie znajdziesz go. On był kiedyś jako nowy dostępny jako całość od baku do listwy wtryskowej. Teraz już chyba niedostępny bo nie jesteś pierwszy który go szuka. I nie słyszałem żeby ktoś znalazł :sarcastic: Do grodzi metalowy a potem zaciskany na gorąco przewód z tworzywa w osłonie gumowej.
Samej części elastycznej nigdy nie dało się wymienić. Ja i inni po prostu nowy przewód paliwowy (gumowy, do benzyny) zaciskamy na tej metalowej końcówce przy grodzi.
Mnie właśnie jest potrzebny ten gumowy przewód z koncowka
Ale tego nie kupisz. Musisz sobie sam dorobić.
Ściskasz dwa wystające miejsca na plastikowej końcówce i ściągasz ją z metalowej rurki, zakładasz na metalowe rurki przewód do benzyny, ściskasz opaską i jest
Przewód paliwowy kupisz w motoryzacyjnym 1 metr albo dwa, ile chcesz i do tego opaski
Ok dzięki za podpowiedz chciałem zrobić to oryginalnie ale jeżeli nie ma jak trudno.
Jest dostepna ta czesc w aso jako całość od baku w radomiu powiedzieli mi za to coś koło 350zl o ile dobrze pamiętam.
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka