Witam co sądzicie o kupnie alfy GT silnik 1.9 JTD?;)
Printable View
Witam co sądzicie o kupnie alfy GT silnik 1.9 JTD?;)
Całkiem niezły pomysł, szczególnie jeśli ktoś liczy na małe zużycie paliwa i dużą trwałość.
Jeżeli stan jest dobry i nie jest to zajechany trup( a jest takich sporo w ogłoszeniach) to jest to bardzo fajne auto. Miałem ponad 3 lata i nie miałem powodów do narzekań.
Sądzimy, że każde auto jest inne i za niektóre GT 1.9 nie dał bym 4000 a niektóre są warte nawet 20000. Więc o czym tu pisać. Każde auto trzeba obejrzeć dokładnie i dopiero można coś powiedzieć. Tutaj ani zdjęć anie konkretnego ogłoszenia. A o walorach GT JTD jest na forum i w sieci mnóstwo informacji.
Ja też uważąm że GT to dobre i wyróżniające się i przyciągające spojrzenia auto wśród bylejakich aut niemieckich , francuskich czy innych . Pod warunkiem trafienia na dobry egzemplarz . Ja swoją jeżdżę 4 lata i nie narzekam samochód spisuje się dobrze bez awaryjny . Jedynie wymieniłem tarczę sprzęgła i teraz pompę wspomagania kierownicy ponieważ po 15 latach po prostu się zużyla jak wszystko.
Się podepnę pod wątek, ktoś zna ten egzemplarz? Ma klubowe rameczki... choć to może nic nie znaczyć...
Mam od 3 miesięcy też silnik 1.9 jtd. Do tej pory wszystko ok. rocznik 2009