-
Spot Tor Łódź
Tor łódź wznowił działaność. Jednak jest ona póki co specyficzna - grupy max 6 osobowe korzystają na wyłączność z toru. minimalny czas wynajęcia 1 h. Termin do uzgodnienia. Ktoś byłby chętny ? Szukam kilku osób. Piszcie. Zabawa fajna, w cenie pomiar czasu ale nie to jest najważniejsze. Cena 600 netto za godzinę cała grupa. Myślę że 2 h optymalnie .
-
-
Mam 1 ostatnie miejsce . Czwartek 9 rano. Jak co piesz. Wpłacasz i masz miejsce.
-
Wielkie dzięki [MENTION=53977]filop[/MENTION] za ogarnięcie treningu! :)
Obejrzałem moje skromne onbardy i widzę, że jest jeszcze trochę do poprawienia w łączniku między pedałami, a kierownicą oraz w zarządzaniu temperaturą opon.
[MENTION=76050]SWRSC[/MENTION] miło było poznać i mam nadzieję, ze lekko Cię zaraziłem wirusem Miaty. :D
Mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy na jakimś TD albo na FCA Performance Days, o ile dojdą do skutku.
Na koniec wrzucam krótki onboard: https://youtu.be/IYKRgK5pYcI
-
Dzięki [MENTION=53977]filop[/MENTION] za zorganizowanie wszystkiego, było super! [MENTION=47346]SliwusBuu[/MENTION] - gdybym miał gdzie trzymać to decyzja byłaby bardzo lekka :) Swoja drogą wydaje mi się, że poznaliśmy się stojąc obok siebie na podium - FCA Performance days :D
-
O widzisz, rzeczywiście! :D Pucharki dostaliśmy całkiem zacne. :D
Zakładaj letnie gumy do Giulii, to pojeździmy jeszcze :)
-
Panowie. Miło było się poznać. Fajnie pojeździliśmy, może na kolejny raz zachęceni forumowicze dopiszą i pobawimy się we własnym gronie? SWRSC - zanim Mazda to... dorzuć 80 koni, kup felgi z semiclickami i Giulia będzie latać że hej. Jeśli na zimówkach zrobiłeś 1.10 to jest potencjał w aucie :)
SliwusBuu - a my się musimy spotkać na bank. 0,1 sek mi uciekłeś ale... dziś przednia zawiecha seryjna robi wypad i wchodzi tam gwint. Powalczymy ;)
-
Z gwintem u Ciebie już pewnie nie będę miał szans. :) O ile sytuacja w pracy nie wróci szybko do normy, to ja gwint pewnie wrzucę dopiero w przyszłym roku ale czuję, że jeszcze trochę mam do urwania techniką jazdy. Mam nadzieję, że niedługo uda się znowu pojeździć. :)