-
Wymiana Pompy Oleju
Witam szczerze wszystkich!
Mam problem z "engine oil pressure low" w mojej kochanej alfie gt, mechanik powiedział ze mam do wymiany pompę oleju, ale powiedział jeszcze ze nie znalazł żadnej opcji żebym kupić pompę w całej Polsce, nie znalazł ani nowej ani używanej..
jedynie co razem potem znaleźliśmy - używana pompa która znajduje się w Niemczech..
Ale bardzo bym nie chciał stąd zamawiać, ponieważ nie wiadomo ile będzie jechała do Krakowa i w jakim stanie w końcu przyjedzie..
bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś sprzedaje pompę olejowa lub zna gdzie taką kupić na terenie Polski, nową lub używana.. pisalem do grupy w FB ale narazie nikt nie odpowiada.
Dziękuje!
ALFA ROMEO GT II 2.0 JTS 16V 165KM Automat+Sport skrzynia.
-
Ktory numer pompy??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Pompa oleju o numerze artykułu 73503394 - mechanik powiedzial ze taka.
-
http://ricambi.alfisti.net/product_i...oducts_id=9935
Tutaj probowaliscie?
-
Wow, nie wiedzialem o tym sklepie, ale to chyba jest to czego wlasnie potrzebuje. 350 eur + okolo 40 eur za dostawe to troche ciezko narazie dla mnie poniewaz mam jescze pracy z nia na 3500 pln XD Ale w kazdym razie bardzo dziekuje i bede mial ten sklep pod uwaga.. w koncu jesli nikt z Polski nie bedzie mial ani uzywanej ani nowej bede z tego linka zamawial, dziekuje. Czy korzystales wlasnie z tego sklepu? Co na temat czasu dostawy i opcji oplat dla mieskancow PL?
Innym bede w kazdym razie takze wdzieczny jesli ktos zna gdzie mozna znalesc uzywana lub nowa pompe ale w Polsce. Ja jestem z Krakowa.
-
Korzystalem nie raz full legit..
Co do pompy znam problem bo sam kiedys szukalem do 1.8.. kupilem prawdopodobnie 3 lata temu ostatnia w europie.
-
I jak zrobiłeś te pompe? Pytam, ponieważ mam ten sam problem ...
-
Szukasz pompy?
Mam moja używkę mogę odsprzedać.. stan nie znany ale nigdy przed remontem nie mialem problemu z ciśnieniem oleju.