-
Przelacznik lusterek
Witam.. ma pytanie odnosci przelacznika luaterek.. w mojej alfie nie dziala przelacznik lewe-prawe.. tak powinno cos byc w srodku co przesuwa sie po plytce i zalacza sterowanie ale u mnie tego nie ma.. rozbieralem i nie ma nigdzie w srodku.. i moje pytanie czy sa do tego jakies zestawy naprawcze lub da sie to jakos inaczej naprawic..? Chodzi tylko o ten patyczek co sie tam przesuwa w srodku..
-
Nie ma nic takiego, jedynie kupić uszkodzony panel i przełożyć tę część. Albo cały nowy panel.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
-
1 załącznik(i)
Ceny paneli z anglików nawet uszkodzonych przekraczają 150zł jak sprawdzałem pół roku temu. Nie ma sensu wydawać takiej kwoty na kawałek blaszki, bo tylko ona jest Ci potrzebna. U mnie po kupnie auta też okazało się że nie mam tej blaszki i ją sobie dorobiłem. W środku tego plastiku jest miejsce na sprężynkę. Oryginalnie blaszka jest whaczana i sprężynka dociska tą blaszkę do płytki. Musisz trochę porzeźbić, bo według mnie warto zostawić sobie tą kasę w kieszeni. Blaszka w złotawym kolorze tylko zwierająca dwa ścieżki na płytce w zależności od położenia przełącznika. Zdjęcie zapożyczone z innego tematu.
Załącznik 270225
-
Ok.. bede probowal cos wykombinowac..
-
Jakbyś potrzebował mogę dokładniejsze zdjęcie jak to wygląda wysłać :)
-
Chetnie.. dodaj tutaj to moze jeszcze komus sie przyda.. í ½í¸‰