ar 33 1.4 ie -jaka instalacja gazowa??
witam mam takie pytanie mam dostep do instalcji gazowej z poloneza na monowtrysku pochodzi ona od auta powypadkowego ,kosztowala 1200 zł ma okolo 3 miesiecy wszystkie papiery itp a cena jest bardzoatrakcyjna mam pytanie czy daloby sie ja podpasowac do ar 33??
Re: ar 33 1.4 ie -jaka instalacja gazowa??
Cytat:
Napisał leito1610
witam mam takie pytanie mam dostep do instalcji gazowej z poloneza na monowtrysku pochodzi ona od auta powypadkowego ,kosztowala 1200 zł ma okolo 3 miesiecy wszystkie papiery itp a cena jest bardzoatrakcyjna mam pytanie czy daloby sie ja podpasowac do ar 33??
Wiesz co generalnie to LPG jest super (oszczednosc kasy) ale po kupnie swojej 33 w gazie oryginalnym(holenderskim) do AR33 1,4 ie myślę ze oszczędność będzie ale jak długo? Moja uciecha z nowego auta skończyła sie w poniedziałek w zeszłym tygodniu(lewa głowica jest uszkodzona) a kupiłem ja w sierpniu. Jak chcesz to odsprzedam CI swoja instalacje 2 generacji ze zbiornikiem 55l i komputerem oraz emulatorem sądy lambda, instalacja jest dobra i wogóle świetnie chodził boxerek na niej, ale ja już gazu nie założę w ALFIE. Może to zbieg okoliczności albo pech ze tak trafiłem, ale remontu silnika w mojej chyba nie zrobię bo zbyt dużo przepłacilem za nią i mimo ze jest mi jej strasznie zal chciałbym ja zrobić ale... Jak chcesz to daj znać. a co do instalacji od poloneza to byś musiał sie spytać tych co gaz zakładają, ale skoro to polonez to do Alfy bym tego nie założył.
Pozdrawiam.