Panowie,
Szybkie pytanie - odpalony samochód, kluczyk w środku i pasażer zamknął bagażnik zamykając auto. Szybki pomosł jak awaryjnie otworzyć auto? Stoję w środku niczego....
Printable View
Panowie,
Szybkie pytanie - odpalony samochód, kluczyk w środku i pasażer zamknął bagażnik zamykając auto. Szybki pomosł jak awaryjnie otworzyć auto? Stoję w środku niczego....
Jak siÄ™ zamknÄ…Å‚, to jedyna opcja to otwarcie drugim pilotem.
Jeśli kluczyk jest w obrębie pojazdu to na 100 % w stelvio da sie otworzyć na przycisku klamki o ile biegi są w pozycji P.
Przed zakupem oglądając egzemplarze sprzedawca niechcący zamknął Stelvio poprzez przycisk w bagazniku choc "klucze" leżały na konsoli w środku. Da sie....!!! hehehe W tym przypadku drugi "klucz" otworzył. Jak koledze pomoc...nie wiem ale mi przykro....
Drugi klucz dojechaÅ‚ - samochód można byÅ‚o otworzyć drugim kluczem lub otwierajÄ…c na chama zamek. Inaczej siÄ™ nie da. Za to w dwóch ASO mnie Panowie wyÅ›miali í ½í¹‚
generalnie nie powinien się zamknąć bo wykrywa obecność kluczyka, ale widocznie był w takim miejscu że go nie wykryło, lub wersje firmwarów które kolega ma w aucie tego nie ogarniają (porównując do moich).
Dziwię się. Gdy kluczyk mam w środku, to nigdy mi nie zamknie auta. Nawet poprzez bagażnik. Próbowałem.
Aż mnie korci, więc przetestuję raz jeszcze różne warianty. Ale pod domem, z drugim kluczykiem "pod ręką". ;)