Witam! Poszukuje dużego oryginalnego radia do Giulietty z 2014 roku. Chciałbym wymienić na wyświetlacz z większą przekątną ekranu oraz nawigacja w tym momencie mam 5 calowy podstawowy model. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Printable View
Witam! Poszukuje dużego oryginalnego radia do Giulietty z 2014 roku. Chciałbym wymienić na wyświetlacz z większą przekątną ekranu oraz nawigacja w tym momencie mam 5 calowy podstawowy model. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Dużo jest na ebay.it oraz subito.it. Ale tanio nie będzie :). Zastanów się, czy nie lepiej założyć Alpine iLX-702D. Masz 7 cali + Android Auto i CarPlay. Jak znam FCA, to aktualnych map do nawigacji z Giulietty pewnie nie ma.
Albo zrób tak jak ja założyłem 9 cali na androidzie za 720 zł z dość mocnym gratami.
Prawdę mówiąc wolał bym kupić oryginalne radio, te inne jakoś tak średnio mi podchodzą a głównie chodzi mi o to żeby wzbogacić wnętrze, duży wyświetlacz wygląda zdecydowanie lepiej z wydatkiem się liczę, że nie będą to grosze, bo i ciężko to znaleźć, praktycznie nie ma albo źle szukam poprostu:rolleyes: jeśli ma ktoś jakiś link lub stronę to byłbym wdzięczny
- - - Updated - - -
Możesz powiedzieć coś więcej? Jaki to model radia?
[MENTION=6]Piotriix[/MENTION], a masz jakieś zdjęcie jak wygląda to zboku? W sensie z punktu widzenia kierowcy/pasażera - jak się to łączy z deską?
Zrobię popoludniu i wyslę.
Ale siedzi tyl równo z ramką / oczywiście 2 din koszt 280 zl kupiona w Polsce/
Alpine po montażu z oryginalnym zestawem akcesoriów wygląda tak:
Załącznik 271937
Było montowane w Giulietcie w ASO, jeśli wybrało się Alpine Tech Pack podczas konfiguracji samochodu (z lekko zmienionym softem).
Tutaj więcej info:
https://www.alpine.com.pl/p/Products...eo/kit-7ar-940
Mam bose w delcie i wszystko działa.
Sterowanie z kierownicy działa bez modułu .
Zestaw glosnomiwiący jest w radiu i działa bardzo dobrze.