-
Dywaniki gumowe
Witam, niedawno stałem się posiadaczem Alfy 164 i poszukuję do niej dywaników gumowych.
Niestety wszędzie dostępne są tylko materiałowe.
Nie chcę kupować w ciemno uniwersalnych, stąd moje pytanie czy może wiecie gdzie namierzyć dedykowane, bądź może coś podpasuje z innej Alfy?
-
Ja kupowałem uniwersalne i docinałem. pasują w miarę Ok. Obecnie mi tylko leżą w garażu, bo już z autem nie jeżdżę zimą i wystarczają mi welurowe.
Nie wiem skąd jesteś, jak z okolic Katowic to możesz se podjechać, przymierzyć i za jakieś piwko są twoje. W razie czego zapraszam na priw :)
-
Dzięki za odpowiedź. Niestety jestem z łódzkiego, także kawałek jest. Jeśli nikt więcej się nie wypowie, to chyba zostaną tylko uniwersalne i docinanie jak u Ciebie :)
-
-
-
Kawał gumy, tapeciak i jazda :)
-
Koniec końców kupiłem szare, uniwersalne, firmy GEYER & HOSAJA. Mają czarne logo Gepard na bokach przednich dywaników. Jestem zadowolony. Nie przesuwają się, nie śmierdzą, ładnie dolegają i aby tylko przyciąłem boki (mają fajnie wyznaczone miejsca do cięcia). Może nie są zbyt wysokie, ale na podłodze Alfy fajnie zachodzą na boki tworząc jakby "łódeczkę" i nic się nie przedostaje na wykładzinę :)