-
Fotelik RWF w Julce.
Witam. Po dłuższej przerwie chce wrócicie alfy. Jak julka sie spisuje w wozeniu dzieci? O ile duży bagażnik nie jest mi juz potrzebny to powiedzcie jak z miejscem z tylu.am fotelik rwf czyli montowany tyłem do kierunku jazdy, ma ktoś z was taki? Da radę to tam zmieścić i usiąść na fotelu przednim pasażera? Mój to britax Romer max way moze wozi taki ktoś?
-
Ja mam u siebie na Isofix ale już układany przodem do jazdy i na luzaka siadam na przednim siedzeniu przy 180cm wzrostu.
-
Ja jeżdżę z bazą Isofix i fotelikiem Avionaut Pixel, spokojnie mieści się za mną, jest jeszcze parę cm miejsca przy 172 cm wzrostu.
-
Chodziło mi o większy gabaryt niż nosidełko, z podporą i pasami mocowanymi do szyn fotela przedniego.
-
W 159 taki fotelik wymaga prawie max przesunięcia fotela do przodu. Tutaj pewnie będzie to samo z tą różnicą, że ze względu na kształt deski już nikt z przodu po prostu nie usiądzie...
-
Miałem taki fotelik, z przodu była ograniczona ilość miejsca. Pasażerowie się mieścili.
-
Ja używam bazę familyfix od MaxiCosi- fotelik/ nosidełko montowane tyłem do kierunku jazdy. Na miejscu pasażera da się usiąść ale mniej więcej 1/3 skali regulacji odpada- tyle zajmuje rzeczony fotel za plecami pasażera