-
Cd radio Cd radio
Panowie, wersja z wyświetlaczem, tym dużym, gdzie pokazuje się też nawigacja... Właczamy radio, chcemy odpalić CD, to wsuwamy płytę do szczeliy i OK. Ale potem chcemy znów radio, to odpalamy radio. CD zostaje w szczelinie. Ale jak znów chcemy żeby dalej grało CD, co zrobić? Nie ma opcji wyboru CD. Trzeba znów wysunąć płytę i ponownie ją wepchnąc?? Jeśli tak, to jest rozwiązanie kuriozalne.
Albo ja coś pomijam, nie zauważam.
I przy okazji: czy można jakoś usunąć z ekranu ten idiotyczny kompas? Zajmuje 1/3 ekranu a psu na budę jest.
-
1 załącznik(i)
Jeśli chodzi o RadioNav to naciskasz Media na radiu lub SRC na kierownicy. A w pierwszej kolejności najlepiej zapoznać siey z instrukcją obsługiZałącznik 273014
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Naciskam media a auto mi mówi, że nie ma mediów.....:( Natomiast w instrukcji nie znalazłem nic takiego, co by wyjasniało, na czym polega powrót do odtwarzania CD , bez wyciagania płyty z czytnika... No nic. Liczyłem, że ktoś wie po prostu, jak to robić a nie bedzie mnie odsyłał do instrukcji. Gdybym znalazł to w instrukcji, nie pytałbym.
-
Wiem bo czytałem instrukcje obsługi. Na stronie 13 i 14 instrukcji do RadioNav masz wyjasnione działanie przycisków.https://www.forum.alfaholicy.org/ima.../2020/10/7.jpghttps://www.forum.alfaholicy.org/ima.../2020/10/8.jpg
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Dokładnie tak to działa, wciskasz media i przechodzi między CD a media playerem. Wciskasz radio - masz radio. Wciskasz media masz CD, wciskasz drugi raz media masz media player. Wciskasz radio - masz radio. Jak tak to Ci nie działa to masz coś popsute
Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
-
No to wszystko jasne: nie działa u mnie SRC po prostu. I chyba też przycisk media. Pokazuje mi, że nie ma mediów.
-
To jeszcze jedno pytanie. Mam włączone odtwarzanie CD, zanim zgasze silnik, wyłaczam go w ogóle, przyciskiem w lewym dolnym rogu, który wygasza ekran i w ogóle wyłacza odtwarzanie i wszystko na tym panelu.
Po czym włączam silnik i płyta odpala mi się automatycznie znów, w miejscu gdzie była wyłączona, z tym samym poziomem dźwięku.
'Coś jest włączone na stałe, ale co?