-
Alfa romeo 147 V6
Witam wszystkich trafiłem na forum alfy romeo poniewaz posiadam od 15 lat alfe romeo 147 V6 ktora stoi pod chmurą i się niszczy jezeli komus by sie przydala i przysluzy sie w naprawach itp. Chetnie oddam za niewielkie pieniadze. Pozdrawiam wszystkich
-
jakieś więcej info / zdjęcia?
-
Witam, dzieki za zainteresowanie postaram sie wrzucic zdjecia tylko nie wiem dokladnie gdzie, w ktorym temacie... Forum jest troche rozbudowane i przyznam ze to jest moje pierwsze forum na ktorym zarejestrowalem sie.prosil bym o porade jak naszybciej i dokladniej to zrobic.
- - - Updated - - -
Próbuję wysłac zalacznik do naszej rozmowy ale cos robie nie tak... Jesli to nie problem zostawie swoj numer tel. 602 705 866 w wolnej chwili prosil bym o telefon lub ja oddzwonie. Z gory dziekuje
-
Zamiast szybkiej odpowiedzi trzeba "zaawansowana edycja". Tam w opcjach załączników wgrywamy plik z komputera. Wgrane załączniki będą widocznie w okienku. Przeciągasz wybrane pliki w pole poniżej i klikasz "insert inline".
Tak na szybko - 147 V6 rozumiem, że to wersja GTA czy jakieś inne V6 zeswapowane do 147?
-
Załóż oddzielny temat w odpowiednim dziale.
Zamykam.