Bujanie na boki przy ruszaniu
Witam was. Jako świeży właściciel mojego mito muszę zrobic parę rzeczy.
A więc jednym z nich jest bujanie na boki przy ruszaniu 1 i 2 bieg tak jak by koła były "ósemkami"
Dzieje się to tylko przy ruszaniu do prędkości około 30/40km/h później tego nie czuć koła byky na wyważarce i są ok w czym szukać problemu?
Nie mogłem znaleźć takiego problemu na forum byky podobne ale przy wyższych prędkościach opisywane jako przeguby.
Może ktoś coś miał takiego?
Bujanie przy ruszaniu 30 do 50 km odczuwalne z prawej strony
Witam panowie.jestwm tu nowy i potrzebuje pomocy.Posiadam alfe156 2.4 20 v otóż problem polega że podczas ruszania do 50 km autem buja z prawej strony.wymienilem wszystkie poduszki silnika półoś przegub wewnętrzny zewnętrzny problem delikatnie się zmniejszył lecz po przejechaniu około 300 km problem powrócił błagam panowie doradców co mam dalej robić.pozdrawiam
- - - Updated - - -
Witam panowie.jestwm tu nowy i potrzebuje pomocy.Posiadam alfe156 2.4 20 v otóż problem polega że podczas ruszania do 50 km autem buja z prawej strony.wymienilem wszystkie poduszki silnika półoś przegub wewnętrzny zewnętrzny problem delikatnie się zmniejszył lecz po przejechaniu około 300 km problem powrócił błagam panowie doradzcie co mam dalej robić.pozdrawiam
- - - Updated - - -
Ja mam taki sam problem z moją 156 2.4 20 v poduszki wymienione półoś przeguby wewnętrzny zewnętrzny na chwile problem delikatnie jakby ustal lecz po przejechaniu około 200 km problem wrocil