-
11 załącznik(i)
Lampy tył GTA/Q 2020+
Właśnie do mnie paczuszka od zaopatrzenia z FCA jedzie - komplet takich lamp jutro będę miał w domu:
Załącznik 274892Załącznik 274893
Ktoś chętny? Może jakieś grupowe zamówienie bym Wam zrobił i udałoby się coś zejść z ceną? Cena by wyszła rzędu 3200 za komplet mniej wiecej.
Parę fotek jak to moze wyglądać:
Załącznik 274894Załącznik 274895Załącznik 274896Załącznik 274897Załącznik 274898Załącznik 274899Załącznik 274900Załącznik 274901Załącznik 274902
W razie czego będę miał do sprzedania też komplet swoich lamp z Veloce - 2.5 letnie, auto garażowane, stan idealny, na upatego na gwarancji jeszcze 1.5 roku (bo mam 4 letnią).
Do Stelvio też są, nie pytałem dokładnie o cenę/dostępność, wstępnie tak ze 20% droższy komplet
-
Pięknie to wygląda, gratki.
Ale cena zaporowa jak dla mnie.
Czekam na fotki jak to u Ciebie siądzie.
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
-
Przytuliłbym takie ale rzeczywiście cena kosmos ;) Również czekam na efekt końcowy.
-
Lampy ekstra, ja się pisze na to :)
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
-
Kurna, szukałem tych lamp z kilka miesięcy temu. Nawet na forum założyłem temat. Serwisy niechętnie szukały tych lamp. Wszyscy chcieli VIN i tyle. Musiałem kupić "tradycyjne". Szkoda, że mi się nie udało, ale gratuluję Tobie :) :)
-
Właśnie przyszły 2 duże pudła, ale zamontuję raczej dopiero po Świętach bo teraz nawał pracy mam. [MENTION=80564]bob@[/MENTION] mam Cię na liście, zobaczymy czy ktoś jeszcze chętny wtedy wycenię konkretną ilość.
-
one są po prostu ciemniejsze ?
-
3 załącznik(i)
nie, zamiast różowawych szkieł jak w EU, czy czerwonych jak w USA mają przezroczyste dymione
- - - Updated - - -
Parę fotek tak jeszcze bez montowania - porównianie:
Załącznik 274908Załącznik 274909Załącznik 274910
-
Mój mikołaj chyba musi zmienić prezent czy te lampy różnią się jeszcze czymś oprócz wyglądu?
-
zakładam że wygląd, czyli w efekcie dodają unikalności autu a w Alfach o to chyba chodzi, co nie? :D