-
Wymiana foteli
Dzień dobry wszystkim.
Chciałem zapytać znawców tematu czy fotele i tylna kanapa z Alfy 147 przed liftowej pasują do Alfy po liftowej. Jak wygląda sprawą podłączenia kostki pod fotelem. Jest to plug & play? Druga sprawa to podłączenie podgrzewania foteli. Aktualnie tego nie mam a te fotele co chcę kupić mają podgrzewanie. Będzie to działało czy trzeba coś przerabiał czy temat za drogi do roboty. Z góry dzięki Sprawa dotyczy AR 147 3D.
-
Ja u siebie zmienialem sle w 5d to poliftowe fotele pasowaly do przedlifta.. tez nie mialem podgrzewanych foteli a zmienilem na podgrzewane i byly kostki wyprowadzone.. takze bez zadnego przerabiania wszystko pasowalo..
-
A czy to prawda, że ze 147 3d pasuje do 147 5d? w takim wypadku również od Alfy GT powinny podejść do 147 5d?
-
Tył z Alfy GT nie pasuje do 147. 147 3d pasuje do 5d, ale po co komu składany fotel z przodu??
-
[MENTION=69873]Maxi[/MENTION] przód z GT pasuje, a tył to zdania podzielone, niby się da (na grupie FB ktoś pokazywał) ale jest z tym duża rzeźba (kanapa, boczki i modyfikacja zamków kanapy). Jak nie masz przewodów pod nogami to trzeba ciągnąć od skrzynki nowe (jest trochę zabawy ale do przejścia).