-
Zwiekszenie mocy 147 1.9
Witam, chciałbym bardzo zrobić chip tunning na ok. 180-190 koni. Martwi mnie skrzynia biegów czy to wytrzyma .Nie mogę znaleść info. jaką skrzynie posiadam,martwi mnie czy to nie jest m32.Moze po vin. ktoś potrafi okreslic ZAR93700003429236 .Skrzynia 6 biegowa, pacjent to 147 1.9 jtdm 16v 150 koni.
-
C530.
Swoją drogą wersja Blackline :-)
Wyposażenie bardzo dobre (samochód ze Szwajcarii), nawet "specyficzna tablica rejestracyjna". Ciekawe.
-
Nie wiem jak to odnalazles, ale dziękuję Ci bardzo:) . Skoro to nie skrzynia opla mogę trochę podkręcić moją wloszke :) Tak wersja Blackline, chociaż dach jest biały
-
Masz fotkę? Bo mi pokazuje, że masz kolor lakieru "Blanc Ghiaccio".
-
1 załącznik(i)
-
Rzadko spotykany kolor w 147. Bardzo ciekawy egzemplarz :-)
-
Zadbaj o olej w skrzyni . Mi w 147 1.9 16v 140 plus program padł synchronizator 4 biegu . Przebieg 130tkm .
-
Zakochałem się od pierwszego spojrzenia. Wymaga trochę pracy jeszcze ale czego się nie robi z miłości ^^ . W środku też wygląda bardzo dobrze
- - - Updated - - -
Właśnie bede wymieniać tylko nie wiedziałem jaka skrzynia jest ale chyba i tak wleje Fuchsa 75w80
-
No ja nigdy nie zmieniałem . I zajechałem dwie skrzynie w dwóch autach w ciągu roku . Dokładniej to raz dawno temu zmieniłem i zaraz mi się skrzynią zablokowała i to mnie zraziło , ale wtedy wlałem zły olej .
-
Do m32 z tego co wyczytałem leją Fuchsa, natomiast do tej c530 muszę poczytać. Aczkolwiek jestem przekonany że trzeba go wymienic