-
akumulator
spotkała mnie dzis niespodzianka,od pewnego czasu , z racji tego ze, mało jezdze , aku nie dawało rady mil z8 lat, dwa dni temu ładowałem je prawie 24 h , dzis wsiadam zapaliłem z wielkim trudem , po 20sek krecenia , i juz sie zdziwiłem bo auto podniosło sobie obroty do 1000 i tu pomyslałem jakie ono mądre szybciej doładuje i przejdzie jej , pojechałem kawałek auto sie zagrzało , wyłaczyłem i po 15 min , juz nie okreciło , znajomy poratował kablami odpaliłem , a na desce dyskoteka , nie myslałem ze aku potrafi takie nr robic , kupiłem nowy aku , i jak reka odjął błedu zero , moral z tej opowiesci taki , zeby dbac o aku :)
-
Tutaj dbanie raczej niewiele by pomogło, bo po prostu miałeś zwarcie na celach i aku się sam rozładowywał.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
-
Jak ci wytrzymał 8 lat, to zajebiście.
U mnie nie całe 3 lata miał akumulator i zdechł.
Отправлено с моего OnePlus 7T через Tapatalk
-
dzis ciag dalszy , dokładnie taka sama sytuacja , z tym ze byl zapalony ale co mogło to przygasało wycieraczki o 80% wolniej ,nawiew sie wyłaczył , byłem w pobliżu mechanika ,ledwo sie doczłapałem pomierzyl i ładowanie 10 volt , tak ze altek kaput , juz stoi i czeka na remont, tyle opowiesci , zobaczymy czym sie zakonczy nowym czy regeneracja