Gdzie w AR 164 Super 95r włącza się spryskiwacze reflektorów, bo u mnie nie działaja, albo nie umiem ich włączyc.
Printable View
Gdzie w AR 164 Super 95r włącza się spryskiwacze reflektorów, bo u mnie nie działaja, albo nie umiem ich włączyc.
Jak wlączysz światła mijania, a potem pociągniesz do siebie manetke od spryskiwania szyby przedniej to powinno się włączyć zarówno spryskiwanie szyby przedniej jak i reflektorów.
Nie ma możliwości spryskania tylko reflektorów.
A silnik chociaz od spryskiwaczy slychac? Stań z przodu auta, niech ktoś w kabinie włączy spryskiwacze na włączonych światłach. Jak nie słychac silniczka tzn , że albo przekaźnik, albo prąd nie dochodzi do przekaźnika, albo silnik nie działa. Jak słychac silniczek, tzn że poprzedni właściciel zaślepił przewody do dysz.
Spryskiwacze reflektorów=wymiana płynu spryskiwaczy zimą co tydzień. I to używając go oszczędnie.
silniczka nie słychac przy włączeniu spryskiwaczy. One, aż tyle płynu pobieraja?
Bo mycie lamp jest tu ciśnieniowe. Ja akurat nie lubie tego patentu- wole wycieraczki na reflektorach jak ma Volvo czy Saab.
Może byc przekaźnik, który jest na pasie przednim. Za prawym reflektorem(operuje stronami z miejsca kierowcy). Jeśli nie ma tam przekaźnika to już masz odpowiedź na nurtujące Ciebie pytanie. U mnie jest firmy Bosch.