Siema, czy da sie jakos zmienic w radiu zeby przy odpalaniu samochodu nie grala muzyka z pendrive a zwyczajnie z radia?
Printable View
Siema, czy da sie jakos zmienic w radiu zeby przy odpalaniu samochodu nie grala muzyka z pendrive a zwyczajnie z radia?
Da się, mialem to samo, ustawiałem w menu przy manetce z lewej strony, widzisz to na małym wyświetlaczu z kilometrami, niestety nie pamiętam jak to zrobiłem, ale pokombinujesz i ustawisz, powodzenia [emoji6]
Manetką tego na pewno nie da się zmienić. jeśli masz Blue&Me. Sam już próbowałem znaleźć na to sposób, ale nie ma na to rady z wyjątkiem jednej - wyjmij pendrive. Wtedy po włączeniu zapłonu radio nie włączy się automatycznie tylko uruchamiasz je "normalnie" poprzez naciśniecie regulatora głośności.
No nie robię tego codziennie, więc dokładnie nie pamiętam ale cos mi świta, że najpierw wcisnąłem przycisk na kierownicy od strowania połączeniem telefonicznym tym z lewej strony, na tym malym ekraniku między zegarami pojawiło się menu, zacząłem grzebać i jakoś to wyłączylem, postaram się to jutro jeszcze sprawdzić...
a gdzie wy wpychacie pendraka skoro nie ma tam slota?
Jeśli masz system Blu&Me to w schowku pasażera masz gniazdo USB
Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
Znalezione na forum.
Załącznik 280377