Witam, jak sprawdzić czy w mojej giuliettcie 2011 znajduje się moduł blue&me? Po wciśnięciu słuchawki i znaczku windows nic się nie dzieje. Nie posiadam w schowku usb ani aux.
Printable View
Witam, jak sprawdzić czy w mojej giuliettcie 2011 znajduje się moduł blue&me? Po wciśnięciu słuchawki i znaczku windows nic się nie dzieje. Nie posiadam w schowku usb ani aux.
Blue&Me działa tylko przy włączonym zapłonie. Jeśli jest zainstalowane to przy uruchamianiu samochodu pojawia się logo na wyświetlaczu, sterowanie z kierownicy też tylko przy włączonym zapłonie.
Brak USB jest dziwny, bo złącze jest potrzebne zarówno do odtwarzacza MP3 jak i do aktualizacji samego Blue&me.
Może kierownica zmieniona....
wysłane z poczty
wystarczy vin i wszystko jasne.
W 159 sterowanie działa tylko przy włączonym zapłonie. Jutro mogę sprawdzić jak to jest w giulietcie.
[MENTION=34084]Luck[/MENTION], mareksz159 już wspominał, że tylko po zapłonie :) Ja również potwierdzam, że działa tylko po zapłonie, ale jeśli brak wejścia USB i AUX w schowku, a jest to przedlift, to skłaniałbym się ku hipotezie o wymienionej kierownicy.
Heh zmęczenie dało się we znaki[emoji6]
Możliwe, że faktycznie ktoś dokładał multifunkcje a że te kierownice są częstsze w obiegu to ktoś taka założył. Są też kierownice z multifunkcja a bez przycisków z windows i słuchawki co by sugerowało wtedy brak modułu blue&me
Najlepiej po vinie sprawdzić wyposażenie.
VIN pojazdu: ZAR94000007028803
Wg ePera nie masz mieć ani kierownicę multyfunkcyjną ani USB/AUX, czyli Blue & Me też nie.
Jaką zmieniarkę bluetooth polecacie, yatour czy dension? Ewentualnie coś innego w podobnej cenie.